Monday, July 19, 2010

Hari Ini Dalam Sejarah :)





salam n hai everyone!
haha. ok, mcm pelik ajer aku buat blog nih,
actualy nih 2nd attempt aku buat blog dan hari ini dalam sejarah
19/7/2010 bersamaan hari Isnin publish la jugak blog ni.
yey.. haha. still tak tahu sgt gune blog ni,
but akan tanye kwn2 yg dah gune blog ni kot2 sesat dalam ni.. haha ye ye je.


anyway tq kat kawan baik aku yg agak chumilss (chomel ke?) apiz kerana telah ajar aku sikit2 caner nk reg n post etc sumer dalam neh..






kiri aku, kanan apiz
nih mase kami webcam dolu2 zaman mude2. huahua



ermmmm.. malam td hujan membasahi bumi Machang nih ngn lebat nye around 2 -3am mcm tuh, sbb aku tido pukul 4. facebook punye pasal lah neh! hehe... kt bilik masa tuh dgn roomate aku Muz juge tak tido sambil beliau main game highstreet5 yg joget2 tuh.. ishh, sampai skrg aku maseh heran apa yg best beno? kikiki.. btw masing2 ade minat kan, so aku pon xbley buat apa lah.. haha..


sampai 8am, cuaca kt luar maseh hujan renyai2, ahh aman nye dunia ni, segar rase nye, lagi2 nk gi kelass agama ..kikiki.. mcm biase, aku start enjin porshe ku (ex5 sajorkk) kikiki, utk panaskan enjin, then terus lah gerak ke kelas kt block D.. dat time mmg aku rase sleepy sgt sambil Aril my classmate duk sebelah aku dgn lawak dan imaginasi nye, terbeliak la jugak mata ni sambil dengo ustaz bg ceramah.. erkkk !! hehehe.. n petang nye class bel kul sampai 4pm.. ok la, disebabkan nak saving aku just mkn breakfast je td n mlm baru makan berat sikit.. al maklum le on diet kate nyer... kikiki..




penyelamat ku di kampus. xde Dia' kurus la aku jln kaki :)

hmmm... untuk permulaan, aku rase cukup lah untuk hari ni.. hehe. harap nye esok xde lah masalah beso yg berlaku... sayonara... :D

2 comments:

  1. hehehe... 1st one to visit your blog.... sukanya... hehe... tQ :D

    ReplyDelete